Događaj

Prezentacija knjige o gljivama i on-line forum Mediteranskih modelnih šuma i Slow Food International u NOVIGRADU

Datum događaja: 

Četvrtak, 12 Studeni, 2020

Modelna šuma i Slow Food Istra zajedničkim snagama organiziraju lokalno događanje 19. studenog 2020. u Zajednici Talijana u Novigradu, s početkom u 16.00 sati.

sklopu velikog događanja Terra Madre- Salone del Gusto 2020 koje u Torinu počinje upravo 19. 11. povezat ćemo se uživo s on-line forumom Mediteranske mreže modelnih šuma - koja je jedno od službenih događanja Terra Madre 2020.  Ovdje je poveznica na događanje https://terramadresalonedelgusto.com/en/event/model-forests-of-the-mediterranean-model-forest-network-community-products-management/

Naglasak ovog događanja je na prezentaciji knjige "Neke gljive sliva rijeke Mirne i još ponešto o prirodi" našeg člana Josipa Marina-Šimića. Osim toga, svoj će rad prezentirati Slow Food Istra i organizirati za posjetioce degustaciju maslinovog ulja i  lokalnog craft  piva. Osim toga, pripremat ćemo različita jela od gljiva, po receptima iz knjige- i naravno kušati ih. 

U sklopu ovog događaja knjiga će se prodavati po promotivnim cijenama, a svaki član udruge dobit će po jedan besplatan primjerak. Broj sudionika je ograničen na 50, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

PrilogVeličina
PDF icon program_hr.pdf441.91 KBNews
Media